tisdag 26 maj 2009

lägenhet


Jag fick nyss mail från min handledare under praktiken. Jag har fått nånstans att bo i nästa månad! En gåstlägenhet, liten och central - just the way I like it!

Det är trevligt att få goda nyheter. Jag har inte direkt vart orolig för att inte få nånstans att bo, sånt löser sig alltid, men undrat har jag gjort. Tänk om de placerat mig i nåns gästsovrum och de råkar ha 15 katter och 3 hundar. Eller om jag fått sova på soffan hos nån som älskar att gå upp vid 5 på morgonen och öva på sin bastuba. Eller varför inte hos nån som älskar att laga mat åt sina gäster - en trevlig sak i många fall men för mig lätt genant i och med att mycket energi skulle gått åt att förklara och arbeta på att hantera mina allergier. Det kommer jag väl möta ändå, som praktikant blir man hembjuden endel till folk. Trevlig men ofta lite genant och fokuserat på allergier mer än nåt annat. Tycker det finns trevligare saker i världen att ha fokus på...

nånstans i ovan centrala boden skall jag alltså bo en månad...


Men nu får jag alltså en egen liten lägenhet. Det är bra. Det betyder att jag får lite lugn och ro ibland och endel vila. Det kan vara skillnaden mellan att vara helt slut efter juni och ganska glad och pigg. Och trots att jag inte oroat mig, utan som sagt mer undrat lite ibland, känner jag mig lite lättad och lugnare infrö nästa vecka. (Undra om det finns internet där....)

Tänker ni hälsa på mig eller???


1 kommentarer:

Dyschdysch sa...

Klart jag kommer.. vet vars på bilden du bor till o med så jag hittar =) Men kommer till Lule först den 5e juni. Kramen

Skicka en kommentar