lördag 2 maj 2009

städtanter

Jag satt helt lugnt och pluggade med teven på lite lågt i bakgrunden. Det var det där städ programmet - ni vet, två tanter som älskar att städa fixar iordning och lär lata och stökiga mänskor att göra detsamma. Det är förvånandsvärt roligt, mest för att de båda tanterna är såna orginal. Iallafall, en av dem visade hur man gör när man avfrostar frysen - inget märkvärdigt, de gjorde likadant som min mamma lärde mig att göra. Och vad tror ni jag gjorde? två minuter senare låg mi frysta mat ordentligt inpackad i filtar och nu några timmar senare är min frys renare än den var när jag fick hit den.  Så det är vad jag gjort idag. Märklig lördag. 

Städtanterna marie-louise och marléne. Marie-louise tycker om att städa organiskt och marléne är professor och tycker således om små runda plastburkar man kan odla bakterieprover i... 

1 kommentarer:

Maja sa...

"Men gud i himmelen marielouise, det här var väl det VÄRSTA vi har sett?!"... jag älskar denna kommentar från marléne som man hör typ 4-5 gånger/program..! jag diggar också detta program, man kan alltid lära sig nya husmorsknep, få ändan ur själv, och förfasas över hur äckligt vissa verkar ha det i sitt hem..!

Skicka en kommentar